Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to an accident in Balodabazar-Bhatapara district, Chhattisgarh
Announces ex-gratia from PMNRF for the victims
24 FEB 2023 11:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to an accident in Balodabazar-Bhatapara district of Chhattisgarh. Shri Modi also announced an ex-gratia from the Prime Minister’s National Relief Fund (PMNRF) for the victims of a road accident in Balodabazar-Bhatapara district of Chhattisgarh.
The Prime Minister’s Office tweeted;
“Pained by the loss of lives due to an accident in Balodabazar-Bhatapara district, Chhattisgarh. Condolences to the bereaved families. May the injured recover soon: PM @narendramodi”
“An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased in the accident in Balodabazar-Bhatapara district. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ছত্তিসগরগী বালোদাবাজার-ভাতাপারা জিলাদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
অৱাবা তারবশিংগীদমক পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবা লাউথোকখ্রে
24 FEB 2023 11:13AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ছত্তিসগরগী বালোদাবাজার-ভাতাপারা জিলাদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা ছত্তিসগরগী বালোদাবাজার-ভাতাপারা জিলাদা থোকখিবা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক অদুগী ভিক্তিমশিংদা প্রাইম মিনিস্তর্স নেস্নেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)তগী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবসু লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা ত্বিত তৌখি;
“ছত্তিসগরগী বালোদাবাজার-ভাতাপারা জিলাদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্তা মীওই কয়া লৈখিদবা অদু নুংঙাইতবা পোকই। অৱাবা তারবা ইমুং-মনুংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোক-অপন নংখ্রবশিং অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু: পি.এম. @narendramodi”
“বালোদাবাজার-ভাতাপারা জিলাদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি। অশোক-অপন নংখ্রবশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: পি.এম. @narendramodi”