ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି ବିଶ୍ୱ ବ୍ୟାଙ୍କ ଗୋଷ୍ଠିର ସଭାପତି ଶ୍ରୀ ଡେଭିଡ ମାଲପାସ
23 FEB 2023 1:00PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ନୂଆଦିଲ୍ଲୀରେ ବିଶ୍ୱ ବ୍ୟାଙ୍କ ଗୋଷ୍ଠିର ସଭାପତି ଶ୍ରୀ ଡେଭିଡ ମାଲପାସଙ୍କ ସହ ଆଲୋଚନା କରିଛନ୍ତି । ଉଭୟ ମାନ୍ୟଗଣ୍ୟ ବ୍ୟକ୍ତି ବିଭିନ୍ନ ବିଷୟ ଉପରେ ଆଲୋଚନା କରିଥିଲେ, ବିଶେଷତଃ ଅଭିବୃଦ୍ଧି ଏବଂ ନବସୃଜନର ଭବିଷ୍ୟତ କ୍ଷେତ୍ର ଉପରେ । ଉଚ୍ଚ ଅଭିବୃଦ୍ଧି ହାର ହାସଲ ତଥା ବୃଦ୍ଧି ପାଇଁ ଅମୃତ କାଳରେ ଭାରତ ପାଇଁ ବିଶ୍ୱ ବ୍ୟାଙ୍କ ଗୋଷ୍ଠିର ସମର୍ଥନକୁ ଶ୍ରୀ ମାଲପାସ୍ ନିଶ୍ଚିତ କରିଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀ ଡେଭିଡ ମାଲପାସଙ୍କ ଏକ ଟୁଇଟର ଜବାବରେ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି;
“ବିଭିନ୍ନ ବିଷୟ ଉପରେ ବିଶେଷ ଭାବରେ ଅଭିବୃଦ୍ଧି ଏବଂ ନବସୃଜନର ଭବିଷ୍ୟତ କ୍ଷେତ୍ର ଉପରେ ଆପଣଙ୍କ ସହ ଏକ ଭଲ ଆଲୋଚନା ହୋଇଥିଲା । @DavidMalpassWBG”

Prime Minister's Office
PM meets Mr David Malpaas, President of World Bank Group
23 FEB 2023 1:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi interacted with Mr David Malpaas, President of World Bank Group in New Delhi. Both the dignitaries discussed diverse subjects, particularly, futuristic sectors of growth and innovation. Mr. Malpaas affirmed the World Bank Group’s support for India in “Amrit Kaal” to achieve and sustain high growth rates.
In response to a tweet by Mr David Malpass, Shri Modi tweeted;
“Had a great discussion with you on diverse subjects, particularly futuristic sectors of growth and innovation. @DavidMalpassWBG”