Prime Minister's Office
PM meets Mr David Malpaas, President of World Bank Group
23 FEB 2023 1:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi interacted with Mr David Malpaas, President of World Bank Group in New Delhi. Both the dignitaries discussed diverse subjects, particularly, futuristic sectors of growth and innovation. Mr. Malpaas affirmed the World Bank Group’s support for India in “Amrit Kaal” to achieve and sustain high growth rates.
In response to a tweet by Mr David Malpass, Shri Modi tweeted;
“Had a great discussion with you on diverse subjects, particularly futuristic sectors of growth and innovation. @DavidMalpassWBG”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ৱার্ল্দ বেঙ্ক গ্রুপকী প্রসিদেন্ত, দেবিদ মালপাস উনখ্রে
23 FEB 2023 1:00PM by PIB Imphal
নিউ দিল্লিদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৱার্ল্দ বেঙ্ক গ্রুপকী প্রসিদেন্ত, দেবিদ মালপাস উনখ্রে। তুংদা চাউখৎলকপা য়াবা সেক্তরশিং অমসুং ইন্নোবেসন য়াওনা তোঙান-তোঙানবা হিরমশিংদা লুচিংবা অনিনা ৱারি শানখি। চাং য়াম্না ৱাংনা চাউখৎপা ঙম্নবা “অমৃত কাল”দা ৱার্ল্দ বেঙ্ক গ্রুপনা ভারত শৌগৎকনি হায়না মালপাসনা অমুক হন্না থাজবা পীখি।
দেবিদ মালপাসকী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, শ্রী মোদীনা ত্বিৎ তৌখি;
“তুংদা চাউখৎলকপা য়াবা সেক্তরশিং অমসুং ইন্নোবেসন য়াওনা তোঙান-তোঙানবা হিরমশিংদা অদোমগা লোয়ন্না ৱা খন্নখ্রে।@DavidMalpassWBG”