প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সিকন্দরাবাদ পার্লিয়ামেন্ত কন্সতিত্যুএন্সী শিনবা থুংবদা “হেলদী বেবী” শোগী কেম্পেন পাঙথোকখিবদা পি.এম.না থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
24 FEB 2023 11:20AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিকন্দরাবাদ পার্লিয়ামেন্ত কন্সতিত্যুএন্সী শিনবা থুংবদা “হেল্দী বেবী” শো কেম্পেন পাঙথোক্লিবা অসিবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। কলচর, তুরিজম অমসুং অৱাং নোংপোক্কী চাউখৎ থৌরাংগী কেন্দ্র মন্ত্রী জি. কিশন রেদ্দীনা সিকন্দরাবাদ পার্লিয়ামেন্ত কন্সতিত্যুএন্সীগী লৈকাই-কোলোনী অমসুং সোসাইতী খুদিংমক্তা “হেল্দী বেবী শো”গীদমক এনরোলমেন্ত ফোর্মশিং য়েন্থোক্তুনা প্রোগ্রাম অসি হৌখি হায়না ফোঙদোকপা ত্বিত থ্রেদশিংদা শ্রী মোদীনা পাউখুম পীখি। শ্রী রেদ্দীনা হায় মশা-মউ ফবা অঙাংশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংশিংদা সর্তিফিকেৎশিং অমদি ‘পোশন কিৎশিং’ পীদুনা ইকাই খুম্নখি।
প্রধান মন্ত্রীনা কেন্দ্রগী মন্ত্রীগী ত্বিত থ্রেদশিংদা পাউখুম পীরদুনা ত্বিত তৌখি;
“মসি অঙাংশিংদা চাউনা কান্নবা পীগদবা শীংথানীংঙাই ওইবা খোঙথাং অমনি।”

Prime Minister's Office
PM applauds the “Healthy Baby” show campaign being organized across Secunderabad Parliament Constituency
24 FEB 2023 11:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the “Healthy Baby” show campaign being organized across Secunderabad Parliament Constituency. Shri Modi was responding to the tweet threads by Union Minister for Culture, Tourism and Development of North Eastern Region, G Kishan Reddy wherein Shri Reddy has informed that the programme was initiated with distribution of enrollment forms for the “Heathy Baby Show” in every basti - every colony & society of Secunderabad Parliament Constituency. He has also informed that the healthy children and their families were felicitated with certificates and ’Poshan Kits’.
Responding to the tweet threads by Union Minister, the Prime Minister tweeted;
“This is a noteworthy effort, which will greatly benefit children.”