প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মিজোরমগী মীয়াম মখোয়গী স্তেৎহুদ নুমিত্তা তরাম্না ওকখ্রে
20 FEB 2023 9:11AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মিজোরমগী মীয়াম মখোয়গী স্তেৎহুদ নুমিত্তা তরাম্না ওকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মখোয়গী স্তেৎহুদ নুমিত্তা মিজোরমগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। রাজ্য অসিগী মহৌশাগী ফজবা, থবক কনবা মীয়াম অমসুং তোপ-তোপ্পা মিজো কলচরগীদমক মিজোরম মমিং চৎলি। তুংদা লাক্কদৌরিবা মতম কয়াদা মখা তানা মিজোরম মীয়ামগী অনিংবশিং থুংবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM greets people of Mizoram on their Statehood Day
20 FEB 2023 9:11AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Mizoram on their Statehood Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
“Best wishes to the people of Mizoram on their Statehood Day. Mizoram is known for its natural beauty, hardworking people and the outstanding Mizo culture. May the aspirations of the people of Mizoram continue being fulfilled in the coming times.”