প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী নন্দমুরি তারাকা রত্ন মতম চাদনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
19 FEB 2023 9:35AM by PIB Imphal
তেলুগু এক্তর অমসুং রাজনিতৱালা শ্রী নন্দমুরি তারাকা রত্ন মতম চাদনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“শ্রী নন্দমুরি তারাকা রত্ন গারু মতম চাদনা লৈখিদবা অৱাবা ফাওহল্লে। ফিল্ম অমসুং হরাও-কুহ্মৈগী তাইবংদা মহাক মশানা মশাবু মশক থোকপা অমা ওইহনখি। মসিগী অৱাবা তারবা তাঞ্জা অসিদা মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি: প্রধান মন্ত্রী@narendramodi”।

Prime Minister's Office
PM condoles untimely demise of Shri Nandamuri Taraka Ratna
19 FEB 2023 9:35AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the untimely demise of telugu actor and politician, Shri Nandamuri Taraka Ratna.
The Prime Minister tweeted;
“Pained by the untimely demise of Shri Nandamuri Taraka Ratna Garu. He made a mark for himself in the world of films and entertainment. My thoughts are with his family and admirers in this sad hour. Om Shanti: PM @narendramodi”