ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଫେବୃୟାରୀ ୧୭ରେ ଇକୋନମିକ ଟାଇମ୍ସ ଗ୍ଲୋବାଲ ବିଜିନେସ ସମିଟକୁ ସମ୍ବୋଧିତ କରିବେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
17 FEB 2023 7:32PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଫେବୃୟାରୀ ୧୭ରେ ଦିଲ୍ଲୀ ସ୍ଥିତ ହୋଟେଲ ତାଜ ପ୍ୟାଲେସରେ ସନ୍ଧ୍ୟା ପ୍ରାୟ ୭.୪୦ ବେଳକୁ ଇକୋନମିକ ଟାଇମ୍ସ ଗ୍ଲୋବାଲ ବିଜିନେସ ସମିଟକୁ ସମ୍ବୋଧିତ କରିବେ ।
ଗ୍ଲୋବାଲ ବିଜିନେସ ସମିଟ ୨୦୨୩ର ବିଷୟବସ୍ତୁ ରହିଛି ନମନୀୟତା, ପ୍ରଭାବ, ପ୍ରଭୁତ୍ୱ (ରେଜିଲିଏନ୍ସ, ଇନଫ୍ଲୁଏନ୍ସ, ଡୋମିନାନ୍ସ) । ଏହି ଦୁଇଦିନିଆ ସମ୍ମିଳନୀ ଫେବୃୟାରୀ ୧୭-୧୮ରେ ଆୟୋଜିତ ହେବ ।
ଏହି ବୈଶିକ ବାଣିଜ୍ୟିକ ଶିଖର ସମ୍ମିଳନୀ ପ୍ରତିବର୍ଷ ଦ ଟାଇମ୍ସ ଗ୍ରୁପ ଦ୍ୱାରା ଆୟୋଜିତ ହୋଇଥାଏ । ଏହି ସମ୍ମିଳନୀ ବୁଦ୍ଧିଜୀବି, ନୀତି ନିର୍ମାତା, ଶିକ୍ଷାବିତ ଓ କର୍ପୋରେଟ ପ୍ରମୁଖମାନଙ୍କୁ ଗୋଟିଏ ମଂଚକୁ ଆଣି ପ୍ରମୁଖ ଆର୍ଥିକ ଆହ୍ୱାନଗୁଡିକର ସମାଧାନ ପ୍ରଦାନ କରିବ । ଏହି ସମ୍ମିଳନୀର ୪୦ଟି ଅଧିବେଶନରେ ୨୦୦ରୁ ଅଧିକ ବିଜିନେସ ଲିଡର୍ସ ବକ୍ତବ୍ୟ ପ୍ରଦାନ କରିବେ ।

Prime Minister's Office
PM to address Economic Times Global Business Summit on 17th February
16 FEB 2023 7:21PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the Economic Times Global Business Summit on 17th February at Hotel Taj Palace in Delhi around 7:40 PM.
The theme of the Global Business Summit 2023 is "Resilience. Influence. Dominance”. The two-day Summit is being held on 17-18 February.
The Global Business Summit is hosted annually by The Times Group. It will bring together thought leaders, policy makers, academicians and corporate heads on a common platform, seeking to provide solutions to key economic challenges. More than 200 business leaders will speak across 40 sessions at the Summit.