প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ফেব্রুৱারি ১৭তা প্রধান মন্ত্রীনা ইকোনোমিক তাইমস গ্লোবেল বিজিনেস সম্মিৎতা ৱা ঙাংগনি
16 FEB 2023 7:21PM by PIB Imphal
ফেব্রুৱারি ১৭গী নুমিদাংগী পুং ৭:৪০ তাবদা নিউ দিল্লিগী হোতেল তাজ পেলেসতা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকোনোমিক তাইমস গ্লোবেল বিজিনেস সম্মিৎতা ৱা ঙাংগনি।
গ্লোবেল বিজিনেস সম্মিৎ ২০২৩গী থিমদি “রেসিলিয়েন্স, ইনফ্লুয়েন্স, দোমিনেন্স” হায়বনি। নুমিৎ নিনিগী সম্মিৎ অসি ফেব্রুৱারি ১৭-১৮দা পাংথোক্কনি।
গ্লোবেল বিজিনেস সম্মিৎ অসি তাইমস গ্রুপ্না য়ুম্বু ওইদুনা চহিগী খুদিংগী পাংথোকপনি। মীফম অসিদা শেন-থুমগী মরুওইবা খুদোংচাদবশিং কোকহন্নবা পাম্বৈশিং পুথোক্নবা লুচিংবশিং, থৌশিল শেম্বশিং, অখঙ-অহৈশিং অমসুং কোর্পোরেত লুচিংবশিং মফম অমদা পুনহলগনি। সম্মিৎকী সেসন ৪০ হেনবদা ললোন-ইতিক্কী লুচিংবা ২০০ হেনবনা ৱা ঙাংগনি।

Prime Minister's Office
PM to address Economic Times Global Business Summit on 17th February
16 FEB 2023 7:21PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the Economic Times Global Business Summit on 17th February at Hotel Taj Palace in Delhi around 7:40 PM.
The theme of the Global Business Summit 2023 is "Resilience. Influence. Dominance”. The two-day Summit is being held on 17-18 February.
The Global Business Summit is hosted annually by The Times Group. It will bring together thought leaders, policy makers, academicians and corporate heads on a common platform, seeking to provide solutions to key economic challenges. More than 200 business leaders will speak across 40 sessions at the Summit.