Prime Minister's Office
PM shares creative way of learning Kannada language
06 FEB 2023 10:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi who has always advocated learning the language of other states and often starts his speeches with greetings and introductory sentences in the local language, today shared a fun way of learning Kannada language.
Quoting a tweet by Kiran Kumar S about pictorial way of teaching Kannada alphabet, the Prime Minister tweeted :
"A creative way to make learning languages a fun activity, in this case the beautiful Kannada language."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কান্নারা লোন তম্নবা অরাইবা লম্বী তাকখ্রে
06 FEB 2023 10:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মতম পুম্নমক্তা অতোপ্পা রাজ্যশিংগী লোন তম্নবা তকশিনখি অমসুং মতম পুম্নমক্তা মহাক্না ৱা ঙাংবা হৌরকপদা মফম অদুগী লোন অদুগী ৱাহৈ পরে খর ঙাংবা হৌখি অমসুং ঙসিদি মহাক্না কান্নারা লোন তম্নবা নুংঙাইরবা পাম্বৈ অমা তাক্লি।
অয়েকপা লাইগী মতেংনা কান্নারা ময়েক তম্নবা পাম্বৈ অমা কিরন কুমার এসনা ত্বিৎ তৌখিবা অদু পল্লদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি:
“লোনশিং তম্নবা অফবা পাম্বৈ অমা নুংঙাইবা থবক অমা ওইরে, মসি ফজরবা কান্নারা লোন তম্বদা শীজিন্নরে”।