প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰাক্তন কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী তথা প্ৰসিদ্ধ অধিবক্তা শ্ৰী শান্তি ভূষণৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
31 JAN 2023 9:34PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰাক্তন কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী তথা প্ৰসিদ্ধ অধিবক্তা শ্ৰী শান্তি ভূষণৰ মৃত্যুত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"শ্ৰী শান্তি ভূষণজীক আইনী ক্ষেত্ৰত তেওঁৰ অৱদান আৰু দুখীয়াসকলৰহৈ মাত মাতি যোৱাৰ আগ্ৰহৰ বাবে স্মৰণ কৰা হ'ব।তেওঁৰ মৃত্যুত আঘাত পাইছো। তেওঁৰ শোকসন্তপ্ত পৰিয়াললৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছোঁ। ঔঁম শান্তি।"

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of former Union Minister and noted advocate, Shri Shanti Bhushan
31 JAN 2023 9:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of former Union Minister and noted advocate, Shri Shanti Bhushan.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Shri Shanti Bhushan Ji will be remembered for his contribution to the legal field and passion towards speaking for the underprivileged. Pained by his passing away. Condolences to his family. Om Shanti."