Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of former Union Minister and noted advocate, Shri Shanti Bhushan
31 JAN 2023 9:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of former Union Minister and noted advocate, Shri Shanti Bhushan.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Shri Shanti Bhushan Ji will be remembered for his contribution to the legal field and passion towards speaking for the underprivileged. Pained by his passing away. Condolences to his family. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হান্নগী কেন্দ্র মন্ত্রী অমসুং শাক্নাইরবা ওকিল, শ্রী শান্তি ভুশননা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকপা
31 JAN 2023 9:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী কেন্দ্র মন্ত্রী অমসুং শাক্নাইরবা ওকিল, শ্রী শান্তি ভুশননা লৈখিদবদা থমোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না হায়খি;
“শ্রী শান্তি ভুশন জীবু আইনগী লমদা লৌখিবা মহাক্কী থৌদাং অমসুং ময়ামদগী তোল্ল-তারবশিংগীদমক্তা ৱা ঙাংবগী মহাক্কী অকনবা ইথিলগীদমক্তা নিংশিংনহৌরগনি। মহাক্না লৈখিদবদা য়াম্না নুংঙাইতে। মহাক্কী ইমুং-মনুংশিংগীদমক্তা অৱাবা ফোংদোক্লি। ওম শান্তি।”