প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মাহাত্মা গান্ধীক তেওঁৰ পূন্য তিথিত প্ৰণিপাত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
আমাৰ দেশৰ প্ৰতি সেৱা আগবঢ়াই শ্বহীদ হোৱাসকলৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাঞ্জলি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
30 JAN 2023 9:08AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মহাত্মা গান্ধীক তেওঁৰ পূন্য তিথিত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনোৱাৰ লগতে তেওঁৰ তত্ত্বগধূৰ চিন্তাধাৰাৰ স্মৰণ কৰে৷ শ্ৰী মোদীয়ে লগতে আমাৰ দেশৰ প্ৰতি সেৱা আগবঢ়াই শ্বহীদ হোৱাসকলৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে কয়,
“পূন্য তিথিত মই বাপুৰ প্ৰতি প্ৰণিপাত জনাইছো আৰু তেওঁৰ তত্বগধূৰ চিন্তাধাৰা স্মৰণ কৰিছো৷ মই লগতে আমাৰ দেশৰ প্ৰতি সেৱা আগবঢ়াই শ্বহীদ হোৱাসকলৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছো৷ তেওঁলোকৰ ত্যাগ অবিস্মৰণীয় আৰু ই এখন উন্নত ভাৰতৰ বাবে কাম কৰাৰ আমাৰ সংকল্পক শক্তিশালী কৰিব৷”

Prime Minister's Office
PM bows to Mahatma Gandhi on his Punya Tithi
PM also pays homage to all those who have been martyred in the service of our nation
30 JAN 2023 9:08AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Mahatma Gandhi on his Punya Tithi and recalled his profound thoughts. Shri Modi also paid homage to all those who have been martyred in the service of our nation.
The Prime Minister tweeted;
“I bow to Bapu on his Punya Tithi and recall his profound thoughts. I also pay homage to all those who have been martyred in the service of our nation. Their sacrifices will never be forgotten and will keep strengthening our resolve to work for a developed India.”