প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহাত্মা গান্ধী লৈখিদবা নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা কোক নোনখ্রে
ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক থৱায় কৎখ্রবশিংগী মফমদশু প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
30 JAN 2023 9:08AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাত্মা গান্ধী লৈখিদবা নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা কোক নোনখ্রে অমসুং মহাক্কী অৱাংবা থাক্কী ৱাখল্লোনশিং নিংশিংখ্রে। শ্রী মোদীনা ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক থৱায় কৎখ্রবশিংগী মফমদশু ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মহাক লৈখিদবা নুমিত্তা ঐনা বাপুগী মফমদা কোক নোল্লি অমসুং মহাক্কী অৱাংবা থাক্কী ৱাখল্লোনশিং নিংশিংলি।ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক থৱায় কৎখ্রবশিংগী মফমদশু ঐনা ইকায়খুম্নবা উৎলি। মখোয়গী কৎথোকপশিং কৈদৌঙৈদা কাউরোইদবনি অমসুং চাউখৎলবা ভারত অমগীদমক থবক তৌনবা ঐখোয়গী ৱারেপ অদু মপাঙ্গল কনখৎহনগদবনি”।

Prime Minister's Office
PM bows to Mahatma Gandhi on his Punya Tithi
PM also pays homage to all those who have been martyred in the service of our nation
30 JAN 2023 9:08AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Mahatma Gandhi on his Punya Tithi and recalled his profound thoughts. Shri Modi also paid homage to all those who have been martyred in the service of our nation.
The Prime Minister tweeted;
“I bow to Bapu on his Punya Tithi and recall his profound thoughts. I also pay homage to all those who have been martyred in the service of our nation. Their sacrifices will never be forgotten and will keep strengthening our resolve to work for a developed India.”