প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জল জিবন মিসনগী মখাদা তোতি ঈশিং শম্বা করোর ১১ য়ৌবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
25 JAN 2023 11:51AM by PIB Imphal
জল জিবন মিসনগী মখাদা তোতি ঈশিং শম্বা করোর ১১ য়ৌবা ঙম্বদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে। থবক অসিগী কান্নবা ফংলবা মীওই খুদিংমকশু প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখি অমসুং মিসন অসি মাইপাক্নবা থবক তৌরিবা মীওই খুদিংমক থাগৎখি।
জল শক্তিগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী গাজেন্দ্র সিংহ সেখাৱাতকী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“অচৌবা মাইপাকপা অমনি, ভারতকী মীয়ামদা ‘য়ুমথোঙ খুদিং ঈশিং’ ফংহন্নবা থবক পাংথোকপা ঙম্বগী খুদম্নি। থবক অসিগী কান্নবা ফংলবা মীওই খুদিংমক অমসুং মিসন অসি মাইপাক্নবা থবক তৌরিবা মীওই খুদিংমক থাগৎলি”।

Prime Minister's Office
PM lauds the achievement of 11 Crore Tap water connections under Jal Jeevan Mission
25 JAN 2023 11:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised achievement of 11 Crore Tap water connections under Jal Jeevan Mission. Shri Modi also congratulated to all those who have benefitted from this initiative and compliments to those working on the ground to make this Mission a success.
In response to a tweet by Union Minister of Jal Shakti, Shri Gajendra Singh Shekhawat, the Prime Minister tweeted;
“A great feat, indicative of the ground covered to ensure ‘Har Ghar Jal’ to the people of India. Congratulations to all those who have benefitted from this initiative and compliments to those working on the ground to make this Mission a success.”