প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মেঘলয়গী মীয়াম মখোয়গী স্তেৎহুদ নুমিত্তা তরাম্না ওকখ্রে
21 JAN 2023 10:07AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মেঘলয়গী মীয়াম মখোয়গী স্তেৎহুদ নুমিত্তা তরাম্না ওকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মেঘলয়গী মীয়াম মখোয়গী স্তেৎহুদ নুমিত্তা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। রাজ্য অসি কলচরল, ঈশৈ, কলা অমসুং শান্ন-খোৎনবগীদমক মমিং চৎলি। মেঘলয়গী মীয়াম হিরম কয়াদা হৈথোই-শিংথোই। লাক্কদৌরিবা চহিশিংদা মেঘলয় লেপ্তনা চাউখৎনবা ঐনা থৌনিজরি”।

Prime Minister's Office
PM greets people of Meghalaya on their Statehood Day
21 JAN 2023 10:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Meghalaya on their Statehood Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings to the people of Meghalaya on their Statehood Day. This state is known for its vibrant culture, particularly music, art and passion towards sports. People from Meghalaya have excelled in diverse fields. I pray for Meghalaya’s continuous progress in the years to come."