প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মনিপুরগী মীয়াম মখোয়গী স্তেৎহুদ নুমিত্তা তরাম্না ওকখ্রে
21 JAN 2023 10:01AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মনিপুরগী মীয়াম মখোয়গী স্তেৎহুদ নুমিত্তা তরাম্না ওকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“স্তেৎহুদ দে লাকপদা মনিপুরগী মীয়াম তরাম্না ওকচরি। হৌখিবা চহি খর অসিদা রাজ্য অসি হিরম কয়াদা খুমাঙচাউশিল্লে। রাজ্য অসিগী মীয়ামগী অনিংবশিং থুংনবা অমসুং ভারতকী চাউখৎপগী খোঙজেলদা মনিপুরনা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ঐনা থৌনিজরি”।

Prime Minister's Office
PM greets people of Manipur on their Statehood Day
21 JAN 2023 10:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Manipur on their Statehood Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Statehood Day greetings to the people of Manipur. The state has been progressing on several counts during the last few years. I pray that the aspirations of the people of this state are fulfilled and Manipur keeps strengthening India’s growth trajectory."