Prime Minister's Office
PM greets people of Tripura on their Statehood Day
21 JAN 2023 10:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Tripura on their Statehood Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On their Statehood Day, best wishes to the people of Tripura. The last 5 years have been remarkable for Tripura’s growth trajectory. From agriculture to industry, education to health, the state has seen great transformation. May this trend continue in the coming times."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ত্রিপুরাগী মীয়াম মখোয়গী স্তেৎহুদ নুমিত্তা তরাম্না ওকখ্রে
21 JAN 2023 10:02AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ত্রিপুরাগী মীয়াম মখোয়গী স্তেৎহুদ নুমিত্তা তরাম্না ওকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মখোয়গী স্তেৎহুদ নুমিত্তা, ত্রিপুরাগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ত্রিপুরাগী চাউখৎপগী খোঙচত্তা হৌখিবা চহি ৫ অসি শিংথানিঙাই ওইখি। লৌউ-শিংউদগী হৌরগা উদোগ, লাইরিক-লাইশুগী লমদগী হৌরগা হকশেল ফাওবদা, রাজ্য অসিদা অচৌবা অওনবা কয়া উরে। লাক্কদৌরিবা মতমদা মসিগী ফিবম অসি মখা চৎথবা ওইরসনু”।