Prime Minister's Office
PM greets people of Tripura on their Statehood Day
21 JAN 2023 10:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Tripura on their Statehood Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On their Statehood Day, best wishes to the people of Tripura. The last 5 years have been remarkable for Tripura’s growth trajectory. From agriculture to industry, education to health, the state has seen great transformation. May this trend continue in the coming times."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘ৰাজ্য প্ৰতিষ্ঠা দিৱস’ উপলক্ষে ত্ৰিপুৰাবাসীক শুভকামনা জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
21 JAN 2023 10:02AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ‘ৰাজ্য প্ৰতিষ্ঠা দিৱস’ উপলক্ষে ত্ৰিপুৰাবাসীক শুভকামনা জ্ঞাপন কৰিছে।
এক ‘টুইট’ত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“ৰাজ্য প্ৰতিষ্ঠা দিৱস’ত ত্ৰিপুৰাবাসীলৈ শুভকামনা জ্ঞাপন কৰিছো। যোৱা পাঁচোটা বছৰৰ প্ৰগতিৰ যাত্ৰাত ত্ৰিপুৰাই বিশেষ সাফল্য লাভ কৰিছে। কৃষিৰ পৰা উদ্যোগলৈ, শিক্ষাৰ পৰা স্বাস্থ্যলৈ ৰাজ্যখনত ভাবিব নোৱাৰা ৰূপান্তৰণ সাধিত হৈছে। আগন্তুক সময়তো এই ধাৰা অব্যাহত থাকক তাকে কামনা কৰিছো”।
— Narendra Modi (@narendramodi) January 21, 2023