প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা একজাম ৱারিয়র্স লাইরিক্তগী একজামগীদমক শেম শারিঙৈ মতমদা মমা মপা ওইবশিংনা লৌগদবা থৌদাংশিংগী নুংঙাইরবা খোমজিনবা ৱাফম অমা মীয়ামদা থম্লক্লি
19 JAN 2023 2:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা একজাম ৱারিয়র্স লাইরিক্তগী একজামগীদমক শেম শারিঙৈ মতমদা মমা মপা ওইবশিংনা লৌগদবা থৌদাংশিংগী নুংঙাইরবা খোমজিনবা ৱাফম অমা মীয়ামদা থম্লক্লি
narendramodi_in ত্বীত অমা সেয়র তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি;
“একজামগীদমক শেম শারিঙৈ মতমদা মমা মপা ওইবশিংনা লৌগদবা থৌদাংশিংগী নুংঙাইরবা খোমজিনবা ৱাফম অমা‍। #ExamWarriors”

Prime Minister's Office
PM shares an interesting compilation on the constructive role of parents during exam preparation from Exam Warriors book
19 JAN 2023 2:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a compilation on the role of parents during exam preparation from Exam Warriors book.
Sharing a tweet by narendramodi_in, the Prime Minister tweeted;
“An interesting compilation on the constructive role of parents during exam preparation. #ExamWarriors”