Prime Minister's Office
Under Rozgar Mela, PM to distribute about 71,000 appointment letters to newly inducted recruits in Government departments and organisations on 20th January
19 JAN 2023 2:42PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will distribute about 71,000 appointment letters to newly inducted recruits in Government departments and organisations, on 20th January, 2023 at 10:30 AM via video conferencing. Prime Minister will also address these appointees on the occasion.
The Rozgar Mela is a step towards fulfilment of the commitment of the Prime Minister to accord highest priority to employment generation. The Rozgar Mela is expected to act as a catalyst in further employment generation and provide meaningful opportunities to the youth for their empowerment and participation in national development.
The new recruits, selected from across the country, will join various positions/posts under Government of India like Junior Engineers, loco pilots, Technicians, Inspector, Sub Inspectors, Constable, stenographer, Junior Accountant, Grameen Dak Sevak, Income Tax Inspector, Teacher, Nurse, Doctor, Social security Officer, PA, MTS, among others.
The experience of newly inducted officials in learning from the Karmayogi Prarambh module, will also be shared during this Rozgar the programme. Karmayogi Prarambh module is an online orientation course for all new appointees in various Government departments.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রোজগার মেলাগী মখাদা, প্রধান মন্ত্রীনা জনুৱারী ২০দা লৈঙাক্কী দিপার্তমেন্তশিং অমদি ওর্গনাইজেসনশিংদা নৌনা থবক হাপ্লবা মীওইশিংদা এপোইন্তমেন্ত লেত্তর ৭১,০০০রোম য়েন্থোক্কদৌরি
19 JAN 2023 2:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভিদিও কন্ফরেন্সিংগী খুত্থাঙদা জনুৱারী ২০গী অয়ুক পুং ১০:৩০ তাবা মতমদা লৈঙাক্কী দিপার্তমেন্তশিং অমদি ওর্গনাইজেসনশিংদা নৌনা থবক হাপ্লবা মীওইশিংদা এপোইন্তমেন্ত লেত্তর ৭১,০০০রোম য়েন্থোক্কদৌরি‍। প্রধান মন্ত্রীনা থৌরম অসিদা নৌনা থবক হাপ্লবা মীওইশিংগী মফমদসু ৱা ঙাঙগনি‍।
রোজগার মেলা অসি থবক পীবদা খ্বায়দগী অৱাংবা মীৎয়েঙ থম্নবগী প্রধান মন্ত্রীনা লেপ্লিবা খোঙফম অসি ফংহন্নবগী মায়কৈদা থাংজিনবা খোঙথাঙ অমনি‍। রোজগার মেলা অসিনা মখা তানা থবক পীবদা অমদি নহাশিংগী মপাঙ্গল কনখৎহনবা অমদি লৈবাক শেমগৎপদা শরুক য়ানবগী ৱাহন্থোক লৈবা খুদোংচাবশিং পীবদা চাউনা মতেং পাংগদবা থৌরাং অমা ওইগনি হায়না থাজরি‍।
লৈবাক্কী মফম শিনবা থুংবদগী নৌনা থবক খল্লবশিংদুনা জুনিয়র ইঞ্জিনিয়র, লোকো পাইলোৎ, তেক্নিক্সিয়ন, ইন্সপেক্তর, সব-ইন্সপেক্তর, কন্সতেবল, স্তেনোগ্রাফর, জুনিয়র একাউন্তেন্ত, গ্রামীন দাক সেবক, ইনকম তেক্স ইন্সপেক্তর, ওজা, নর্স, দোক্তর, সোসিএল সিক্যুরিতী ওফিসর, পি.এ. এম.তি.এস., অমদি অতৈ অতৈ ভারত লৈঙাক্কী মখাদা লৈবা তোঙান তোঙানবা ফমশিং পায়গনি‍।
নৌনা থবক হাপ্লবা থৌমীশিংনা কর্ময়োগী প্রারম্ভ মোদ্যুলদগী তম্লকপশিং থৌরম অসিদা পাউদমগনি‍। কর্ময়োগী প্রারম্ভ মোদ্যুল অসি লৈঙাক্কী তোঙান তোঙানবা দিপার্তমেন্তশিংদা নৌনা থবক খল্লবা মীওই পুম্নমক্কী ওনলাইন ওরিএন্তেসন কোর্স অমনি‍।