প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সেনা দিৱসত সেনা কৰ্মীসকলক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
15 JAN 2023 9:19AM by PIB Guwahati
সেনা দিৱস উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সকলো সেনা জোৱান, প্ৰাক্তন সেনা কৰ্মী আৰু তেওঁলোকৰ পৰিয়াললৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"সেনা দিৱসত মই সকলো সেনা জোৱান, প্ৰাক্তন সেনা কৰ্মী আৰু তেওঁলোকৰ পৰিয়াললৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছোঁ। আমাৰ সেনাকৰ্মীসকলক লৈ প্ৰতিজন ভাৰতীয় গৌৰৱান্বিত আৰু আমাৰ সৈনিকসকলৰ প্ৰতি আমি সদায় কৃতজ্ঞ হৈ থাকিম। তেওঁলোকে সদায়ে আমাৰ দেশক সুৰক্ষিত কৰি ৰাখিছে আৰু সংকটৰ সময়ত তেওঁলোকে আগবঢ়োৱা সেৱাৰ বাবে ব্যাপকভাৱে প্ৰশংসিত হৈছে।"

Prime Minister's Office
PM extends best wishes to army personnel on Army Day
15 JAN 2023 9:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes to all army personnel, veterans and their families on the occasion of Army Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On Army Day, I convey my best wishes to all army personnel, veterans and their families. Every Indian is proud of our Army and will always be grateful to our soldiers. They have always kept our nation safe and are widely admired for their service during times of crisis."