প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লান্মীগী নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রীনা লান্মীশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
15 JAN 2023 9:19AM by PIB Imphal
লান্মীগী নুমিৎ লাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লান্মীশিং, থবক্তগী পোথারবা লান্মীশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংশিংদা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“লান্মীগী নুমিত্তা, লান্মীশিং, থবক্তগী পোথারবা লান্মীশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংশিংদা ঐনা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ঐখোয়গী লান্মীগীদমক ভারতমচা খুদিংমক্না চাউথোকচরি অমসুং মতম পুম্নমক্তা ঐখোয়গী লান্মীশিং থাগৎচরি। মখোয়না মতম পুম্নমক্তা ঐখোয়গী লৈবাক অশোই-অঙাম থোকহন্দে অমসুং অৱাবা তারবা মতমদা মখোয়গী থবকশিংগীদমক মখোয়না নুংশিরি”।

Prime Minister's Office
PM extends best wishes to army personnel on Army Day
15 JAN 2023 9:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes to all army personnel, veterans and their families on the occasion of Army Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On Army Day, I convey my best wishes to all army personnel, veterans and their families. Every Indian is proud of our Army and will always be grateful to our soldiers. They have always kept our nation safe and are widely admired for their service during times of crisis."