প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চেকেন্দ্ৰাবাদক বিশাখাপট্টনমৰ সৈতে সংযুক্ত কৰিবলগীয়া ‘বন্দে ভাৰত এক্সপ্ৰেছ ৰে’লগাড়ী’ৰ ‘ফ্লেগ অফ কৰিব’ প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ১৫ জানুৱাৰীত
13 JAN 2023 4:56PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভিডিঅ' কনফাৰেন্স ব্যৱস্থাৰে ১৫ জানুৱাৰীৰ পুৱা ১০:৩০ বজাত চেকেন্দ্ৰাবাদক বিশাখাপত্তনমৰ সৈতে সংযোগ কৰিবলগীয়া ‘বন্দে ভাৰত এক্সপ্ৰেছ ৰে'লগাড়ী’খনৰ যাত্ৰাৰ শুভাৰম্ভ কৰিব।
ভাৰতীয় ৰে'লৱেৰ দ্বাৰা প্ৰৱৰ্তন কৰা এইখন হ’ব অষ্টমখন ‘বন্দে ভাৰত এক্সপ্ৰেছ’। প্ৰায় ৭০০ কিলোমিটাৰ দূৰত্ব অতিক্ৰম কৰি তেলেংগানা আৰু অন্ধ্ৰ প্ৰদেশক ধৰি দুখন তেলেগু ভাষী ৰাজ্যক সংযোগ কৰা এইখন হ’ব প্ৰথমখন ৰে'লগাড়ী। ৰে’লখন ৰখাবলগীয়া নিৰ্দ্ধাৰিত অস্থানকেইটা হৈছে অন্ধ্ৰ প্ৰদেশৰ বিশাখাপত্তনম, ৰাজমুন্দ্ৰী তথা বিজয়ৱাড়া ষ্টেচন, আৰু তেলেংগানাৰ খাম্মাম, ৱাৰাংগল আৰু চেকেন্দ্ৰাবাদ।
স্বদেশী ভাৱে আৰ্হি কৰা ‘বন্দে ভাৰত এক্সপ্ৰেছ’ ৰে'লগাড়ীখন হৈছে যাত্ৰীৰ বাবে অত্যাধুনিক সা-সুবিধাৰে সজ্জিত আৰু ই ৰে'ল ব্যৱহাৰকাৰীসকলক দ্ৰুত, আৰামদায়ক আৰু সুবিধাজনক ভ্ৰমণৰ অভিজ্ঞতা প্ৰদান কৰে।

Prime Minister's Office
PM to flag off Vande Bharat Express train connecting Secunderabad with Visakhapatnam on 15th January
13 JAN 2023 4:56PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will flag off Vande Bharat Express train connecting Secunderabad with Visakhapatnam on 15th January at 10:30 AM via video conferencing.
The train will be the eighth Vande Bharat Express to be introduced by Indian Railways and will be the first one connecting the two Telugu speaking states of Telangana and Andhra Pradesh, covering a distance of around 700 km. It will have stoppages at Visakhapatnam, Rajahmundry and Vijayawada stations in Andhra Pradesh and at Khammam, Warangal and Secunderabad stations in Telangana.
The indigenously designed train set of Vande Bharat Express is equipped with state-of-the-art passenger amenities and will provide faster, comfortable and convenient travel experience to the rail users.