Prime Minister's Office
PM to flag off Vande Bharat Express train connecting Secunderabad with Visakhapatnam on 15th January
13 JAN 2023 4:56PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will flag off Vande Bharat Express train connecting Secunderabad with Visakhapatnam on 15th January at 10:30 AM via video conferencing.
The train will be the eighth Vande Bharat Express to be introduced by Indian Railways and will be the first one connecting the two Telugu speaking states of Telangana and Andhra Pradesh, covering a distance of around 700 km. It will have stoppages at Visakhapatnam, Rajahmundry and Vijayawada stations in Andhra Pradesh and at Khammam, Warangal and Secunderabad stations in Telangana.
The indigenously designed train set of Vande Bharat Express is equipped with state-of-the-art passenger amenities and will provide faster, comfortable and convenient travel experience to the rail users.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জনুৱারি ১৫দা সিকন্দরবাদ অমসুং ভিসাখাপাত্নম শম্নবা বন্দে ভারত এক্সপ্রেস ত্রেন লমথাগনি
13 JAN 2023 4:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জনুৱারি ১৫গী অয়ুক পুং ১০:৩০ তাবদা ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা সিকন্দরবাদ অমসুং ভিসাখাপাত্নম শম্নবা বন্দে ভারত এক্সপ্রেস ত্রেন লমথাগনি।
ত্রেন অসি ভারত রেলৱেজনা হৌদোকপা ৮শুবা বন্দে ভারত এক্সপ্রেসনি অমসুং মসি চাউরাক্নবা কিলোমিতর ৭০০ রোম শাংনা তেলুগু লোন ঙাংবা রাজ্য অনি হায়বদি তেলঙ্গানা অমসুং অন্ধ্র প্রদেস শম্নবা অহানবা ওইগনি। ত্রেন অসিনা অন্ধ্র প্রদেসকী ভিসাখাপত্নম, রাজমুন্দ্রি অমসুং বিজয়াৱাদা স্তেসনশিংদা লেপকনি অমসুং তেলঙ্গানাগী খাম্মাম, ৱারাঙ্গাল অমসুং সিকন্দরবাদ স্তেসনশিংদা খামগনি।
লৈবাক অসিনা মশানা শাজবা বন্দে ভারত এক্সপ্রেস ত্রেনশিং অসি খ্বাইদগী নৌবা পেসেঞ্জরশিংগী খুদোংচাবশিং য়াওরবা ত্রেনশিংনি অমসুং মসিনা য়াম্না য়াংবা, নুংঙাইবা অমসুং খুদোংচাবা কয়া পীগনি।