ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କୁମାର ପୋଷ୍ଟରେ ମୁତୟନ ହେବାରେ ପ୍ରଥମ ମହିଳା ଅଧିକାରୀ ବିବେଚିତ ହୋଇଥିବା କ୍ୟାପଟେନ ଶିବା ଚୌହାନଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପ୍ରଶଂସା କଲେ
05 JAN 2023 9:47PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ଫାୟାର ଆଣ୍ଡ୍ ଫୁ୍ୟରି ସ୍ୟାପର୍ସର କ୍ୟାପଟେନ୍ ଶିବା ଚୌହାନ କଠୋର ତାଲିମ ସମାପ୍ତ ପରେ ପ୍ରଥମ ମହିଳା ଅଧିକାରୀ ଭାବେ ବିଶ୍ୱର ଉଚ୍ଚତମ ଯୁଦ୍ଧକ୍ଷେତ୍ର ସିଆଚେନର କୁମାର ପୋଷ୍ଟରେ ମୁତୟନ ହୋଇଥିବାରୁ ତାଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଫାୟାର ଆଣ୍ଡ୍ ଫୁ୍ୟରି ସ୍ୟାପର୍ସ କର୍ପସ ଦ୍ୱାରା ହୋଇଥିବା ଏକ ପୋଷ୍ଟ ଉପରେ ଟ୍ୱିଟ୍ କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
‘‘ପ୍ରତ୍ୟେକ ଭାରତୀୟଙ୍କୁ ଏହା ଗୌରବାନ୍ୱିତ କରିବ, ଭାରତର ନାରୀ ଶକ୍ତିର ଉତ୍ସାହକୁ ଏହା ବଖାଣୁଛି ।’’

Prime Minister's Office
PM applauds as Capt Shiva Chauhan becomes the first woman officer to be operationally deployed in Kumar Post
04 JAN 2023 9:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has applauded as Capt Shiva Chauhan of Fire and Fury Sappers became the first woman officer to be operationally deployed in Kumar Post, post completion of arduous training, at the highest battlefield of the world Siachen.
The Prime Minister tweeted in reply to a post by Fire and Fury Sappers corps:
"This will make every Indian proud, illustrating the spirit of India's Nari Shakti."