প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কুমার পোস্তা মথৌ পাংথোকপা অহানবা নুপী ওফিসার ওইবদা প্রধান মন্ত্রীনা কেপ্তেন সিব চৌহান থাগৎখ্রে
04 JAN 2023 9:42PM by PIB Imphal
অকনবা ত্রেনিং মতুংদা, মালেমদা খ্বাইদগী ৱাংবা লানফম সিয়াচিন্দা, কুমার পোস্তা মথৌ পাংথোকপা অহানবা নুপী ওফিসার ওইবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফাইয়ার এন্দ ফুরি সেপ্পরকী কেপ্তেন সিব চৌহান থাগৎখ্রে।
ফাইয়ার এন্দ সেপ্পর কোরগী পোস্ত অমগী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি:
“মসিনা ভারতমচা খুদিংমক চাউথোকচবা পোকহনগনি, ভারতকী নুপীশিংগী থৌনা উৎলে”।

Prime Minister's Office
PM applauds as Capt Shiva Chauhan becomes the first woman officer to be operationally deployed in Kumar Post
04 JAN 2023 9:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has applauded as Capt Shiva Chauhan of Fire and Fury Sappers became the first woman officer to be operationally deployed in Kumar Post, post completion of arduous training, at the highest battlefield of the world Siachen.
The Prime Minister tweeted in reply to a post by Fire and Fury Sappers corps:
"This will make every Indian proud, illustrating the spirit of India's Nari Shakti."