প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২০২২ ৰ ডিচেম্বৰত ভাৰতে ₹১২.৮ লাখ কোটি মূল্যৰ ৭৮২ কোটি ইউপিআই লেন-দেনৰ মাইলৰ খুঁটিত উপনীত হোৱাত ইউপিআই পেমেন্টৰ বৰ্ধিত জনপ্ৰিয়তাত সন্তোষ প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
ডিজিটেল পেমেন্টক আদৰি লোৱাৰ বাবে ভাৰতীয়সকলক শলাগ
02 JAN 2023 9:31PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০২২ ৰ ডিচেম্বৰত ভাৰতে ₹১২.৮ লাখ কোটি মূল্যৰ ৭৮২ কোটি ইউপিআই লেন-দেনৰ মাইলৰ খুঁটিত উপনীত হোৱাত ডিজিটেল পেমেন্টক আদৰি লোৱাৰ বাবে ভাৰতীয়সকলৰ শলাগ লয়।
এজন ফিনটেক বিশেষজ্ঞৰ টুইট থ্ৰেড শ্বেয়াৰ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
“ইউপিআইৰ বৰ্ধিত জনপ্ৰিয়তাৰ অৰ্থে আপোনাৰ প্ৰয়াস প্ৰত্যক্ষ কৰি মোৰ ভাল লাগিছে। ডিজিটেল পেমেন্টক আদৰি লোৱাৰ বাবে ভাৰতীয়সকলৰ শলাগ লৈছো! তেওঁলোকে টেক আৰু উদ্ভাৱনৰ প্ৰতি লক্ষণীয় অভিযোজন ক্ষমতা প্ৰদৰ্শন কৰিছে।“

Prime Minister's Office
PM expresses delight after rising popularity of UPI payments as India reached milestone of 782 Crore UPI Transactions worth ₹12.8 Lakh Crore in Dec 2022
Lauds fellow Indians for embracing digital payments
02 JAN 2023 9:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded fellow Indians for embracing digital payments as India reached a milestone of 782 Crore UPI Transactions worth ₹12.8 Lakh Crore in Dec 2022.
Sharing a tweet thread by a fintech expert, the Prime Minister tweeted;
“I like how you’ve brought out the rising popularity of UPI. I laud my fellow Indians for embracing digital payments! They’ve shown remarkable adaptability to tech and innovation.