Prime Minister's Office
PM expresses delight after rising popularity of UPI payments as India reached milestone of 782 Crore UPI Transactions worth ₹12.8 Lakh Crore in Dec 2022
Lauds fellow Indians for embracing digital payments
02 JAN 2023 9:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded fellow Indians for embracing digital payments as India reached a milestone of 782 Crore UPI Transactions worth ₹12.8 Lakh Crore in Dec 2022.
Sharing a tweet thread by a fintech expert, the Prime Minister tweeted;
“I like how you’ve brought out the rising popularity of UPI. I laud my fellow Indians for embracing digital payments! They’ve shown remarkable adaptability to tech and innovation.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দিশেম্বর ২০২২দা ভারতনা লুপা করোর লাখ ১২.৮গী য়ু.পি.আই ত্রান্সসেক্সন করোর ৭৮২ পাংথোকপা ঙমদুনা য়ু.পি.আই পেমেন্তশিং পাম্নবা হেনগৎলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
দিজিতেল পেমেন্তশিং শীজিন্নবগীদমক ভারতমচাশিং থাগৎলি
02 JAN 2023 9:31PM by PIB Imphal
দিশেম্বর ২০২২দা ভারতনা লুপা করোর লাখ ১২.৮গী য়ু.পি.আই ত্রান্সসেক্সন করোর ৭৮২ পাংথোকপা ঙমদুনা দিজিতেল পেমেন্তশিং শীজিন্নবগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতমচাশিং থাগৎলি।
ফিনতেক এক্সপার্ত অমগী ত্বিৎ থ্রিৎ শরুক য়ারদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“অদোম্না কমদৌনা য়ু.পি.আই পাম্নবা হেনগৎহল্লকপগে হায়বা ঐ য়ানিংই। দিজিতেল পেমেন্তশিং শীজিন্নবগীদমক ঐনা ভারতমচাশিং থাগৎলি। তেক অমসুং অনৌবা থবকশিংদা ফজনা চুশিন্নবা ঙম্মী হায়বদু মখোয়না নিংথিনা উৎলে”।