ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ୟୁପିଏ ଦେୟଗୁଡିକର ଲୋକପ୍ରିୟତା ବୃଦ୍ଧି ସହିତ ଡିସେମ୍ବର ୨୦୨୨ ରେ ଭାରତ ୧୨.୮ ଲକ୍ଷ କୋଟି ମୂଲ୍ୟର ୭୮୨ କୋଟି ୟୁପିଏ କାରବାର ପହଞ୍ଚିଥିବାରୁ ଆନନ୍ଦ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
04 JAN 2023 10:25PM by PIB Bhubaneswar
ଡିଜିଟାଲ୍ ପେମେଣ୍ଟ ଗ୍ରହଣ କରିଥିବାରୁ ସାଥୀ ଭାରତୀୟମାନଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଡିସେମ୍ବର ୨୦୨୨ ରେ ଭାରତ ୭୮୨ କୋଟି ୟୁପିଏ କାରବାରର ଏକ ମାଇଲଖୁଣ୍ଟରେ ପହଞ୍ଚିଥିବାରୁ ଡିଜିଟାଲ ପେମେଣ୍ଟ ଗ୍ରହଣ କରିଥିବାରୁ ସାଥୀ ଭାରତୀୟମାନଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଆର୍ଥିକ ବିଶେଷଜ୍ଞଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ହୋଇଥିବା ଏକ ଟୁଇଟ୍ ସୂତ୍ରକୁ ସେୟାର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି;
“ୟୁପିଏ ର ବଢୁଥିବା ଲୋକପ୍ରିୟତାକୁ ଆପଣ କିପରି ଆଣିଛନ୍ତି ତାହାକୁ ମୁଁ ପସନ୍ଦ କରେ । ଡିଜିଟାଲ୍ ପେମେଣ୍ଟ ଗ୍ରହଣ କରିଥିବାରୁ ମୁଁ ମୋର ସାଥୀ ଭାରତୀୟମାନଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କରୁଛି! ସେମାନେ ଜ୍ଞାନକୌଶଳ ଏବଂ ନବସୃଜନ ପାଇଁ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଅନୁକୂଳତା ଦେଖାଇଛନ୍ତି ।”

Prime Minister's Office
PM expresses delight after rising popularity of UPI payments as India reached milestone of 782 Crore UPI Transactions worth ₹12.8 Lakh Crore in Dec 2022
Lauds fellow Indians for embracing digital payments
02 JAN 2023 9:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded fellow Indians for embracing digital payments as India reached a milestone of 782 Crore UPI Transactions worth ₹12.8 Lakh Crore in Dec 2022.
Sharing a tweet thread by a fintech expert, the Prime Minister tweeted;
“I like how you’ve brought out the rising popularity of UPI. I laud my fellow Indians for embracing digital payments! They’ve shown remarkable adaptability to tech and innovation.