Prime Minister's Office
PM urges everyone to participate in Pariksha Pe Charcha interaction
04 JAN 2023 9:39PM by PIB Delhi
As dates for Pariksha Pe Charcha this year were announced today , the Prime Minister asked everyone to participate in the unique interaction.
The Prime Minister tweeted :
"Pariksha Pe Charcha is among the most exciting programmes, giving an opportunity to discuss ways to make exams stress-free and support our #ExamWarriors. I look forward to the programme on the 27th of this month and urge you all to take part in this unique interaction. #PPC2023"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পৰীক্ষা পে চৰ্চা মত-বিনিময়ত সকলোকে অংশগ্ৰহণৰ আহ্বান প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
04 JAN 2023 9:39PM by PIB Guwahati
এই বৰ্ষৰ পৰীক্ষা পে চৰ্চাৰ তাৰিখ আজি ঘোষণা হোৱাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে সকলোকে এই অনন্য মত-বিনিময় কাৰ্য্যসূচীত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ আহ্বান জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইদৰে টুইট কৰেঃ
"পৰীক্ষা পে চৰ্চা এক অন্যতম অতিশয় ৰোমাঞ্চকৰ কাৰ্য্যক্ৰম, যিয়ে পৰীক্ষাক চাপ-মুক্তকৰণৰ উপায় সম্পৰ্কে আলোচনাৰ সুযোগ আৰু আমাৰ #ExamWarriors সকলক সকাহ প্ৰদান কৰিছে। মই চলিত মাহৰ ২৭ তাৰিখৰ কাৰ্য্যসূচীৰ বাবে আগ্ৰহী হৈ উঠিছো আৰু আপোনালোক সকলোকে এই অনন্য মত-বিনিময় কাৰ্য্যসূচীত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ আহ্বান জনাইছো। #PPC2023"