Prime Minister's Office
PM urges everyone to participate in Pariksha Pe Charcha interaction
04 JAN 2023 9:39PM by PIB Delhi
As dates for Pariksha Pe Charcha this year were announced today , the Prime Minister asked everyone to participate in the unique interaction.
The Prime Minister tweeted :
"Pariksha Pe Charcha is among the most exciting programmes, giving an opportunity to discuss ways to make exams stress-free and support our #ExamWarriors. I look forward to the programme on the 27th of this month and urge you all to take part in this unique interaction. #PPC2023"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পরিক্ষা পে চার্চা শরুক য়ানবা প্রধান মন্ত্রীনা মীওই খুদিংমক্ত তকশিল্লি
04 JAN 2023 9:39PM by PIB Imphal
ঙসি চহি অসিগী পরিক্ষা পে চার্চা পাংথোক্কদবা নুমিৎ লাউথোকখিবগা লোয়ন্না, অখন্নবা খন্ন-নৈনবা থৌরম অসিদা শরুক য়ানবা প্রধান মন্ত্রীনা মীওই খুদিংমক্ত খঙহনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি:
“পরিক্ষা পে চার্চা অসি খ্বাইদগী নুংঙাইবা থৌরমশিংগী মনুংদা অমনি, মসিনা পাখৎপা লৈতনা পরিক্ষা থানবা অমসুং ঐখোয়গী #ExamWarriors মতেং পাংনবা পাম্বৈশিং খন্ন-নৈনবা খুদোংচাবা অমা পীরি। থা অসিগী ২৭তা পাংথোক্কদৌরিবা থৌরম অসিদা ঐনা থাজবা থম্লি অমসুং মসিগী অখন্নবা খন্ন-নৈনবা থৌরম অসিদা শরুক য়ানবা ময়াম পুম্নমক্কী মফমদা তকশিল্লি।#PPC2023”