প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পোপ এমেৰিটাছ ষোড়শ বেনেডিক্টৰ প্ৰয়াণত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
31 DEC 2022 6:22PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পোপ এমেৰিটাছ ষোড়শ বেনেডিক্টৰ বিয়োগত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
“গীৰ্জা আৰু ঈশ্বৰ খ্ৰীষ্টৰ শিক্ষাৰ বাবে সমগ্ৰ জীৱন উৎসৰ্গা কৰা পোপ এমেৰিটাছ ষোড়শ বেনেডিক্টৰ দেহাৱসানত মৰ্মাহত হৈছো। সমাজৰ প্ৰতি আগবঢ়োৱা সমৃদ্ধ সেৱাৰ বাবে তেওঁ স্মৰণীয় হৈ থাকিব। তেওঁৰ মৃত্যুত ব্যথিত বিশ্বৰ লক্ষ-লক্ষ লোকলৈ মোৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিলো।”

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Pope Emeritus Benedict XVI
31 DEC 2022 6:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief after the the passing away of Pope Emeritus Benedict XVI.
The Prime Minister tweeted;
“Saddened by the passing away of Pope Emeritus Benedict XVI, who devoted his entire life to the Church and the teachings of Lord Christ. He will be remembered for his rich service to society. My thoughts are with the millions around the world who grieve his passing.”