Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Pope Emeritus Benedict XVI
31 DEC 2022 6:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief after the the passing away of Pope Emeritus Benedict XVI.
The Prime Minister tweeted;
“Saddened by the passing away of Pope Emeritus Benedict XVI, who devoted his entire life to the Church and the teachings of Lord Christ. He will be remembered for his rich service to society. My thoughts are with the millions around the world who grieve his passing.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୋପ ଏମେରିଟସ ବେନେଡିକ୍ଟ ଷୋଡଶଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
01 JAN 2023 1:14PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ପୋପ ଏମେରିଟସ ବେନେଡିକ୍ଟ ଷୋଡଶଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଗଭୀର ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ନିଜର ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ଜୀବନକୁ ଚର୍ଚ୍ଚ ଓ ପ୍ରଭୁ ଯୀଶୁଙ୍କ ବାଣୀ ପ୍ରତି ସମର୍ପିତ କରିଥିବା ପୋପ ଏମେରିଟସ ବେନେଡିକ୍ଟ ଷୋଡଶଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଦୁଃଖିତ । ସମାଜ ପ୍ରତି ତାଙ୍କ ସମୃଦ୍ଧ ସେବା ପାଇଁ ସେ ସ୍ମରଣୀୟ ରହିବେ । ତାଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଶୋକସନ୍ତପ୍ତ ବିଶ୍ୱର ଲକ୍ଷ ଲକ୍ଷ ବ୍ୟକ୍ତିଙ୍କୁ ସମବେଦନା ଜଣାଉଛି ।”