Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Pope Emeritus Benedict XVI
31 DEC 2022 6:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief after the the passing away of Pope Emeritus Benedict XVI.
The Prime Minister tweeted;
“Saddened by the passing away of Pope Emeritus Benedict XVI, who devoted his entire life to the Church and the teachings of Lord Christ. He will be remembered for his rich service to society. My thoughts are with the millions around the world who grieve his passing.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পোপ এমিরিতস বেনিদিক ১৬ লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
31 DEC 2022 6:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পোপ এমিরিতস বেনিদিক ১৬ লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“চর্চ অমসুং প্রভু খৃস্তগী অফবা ৱাপাউশিংদা মহাক্কী পুন্সি কৎথোকখ্রবা পোপ এমিরিতস বেনিদিক ১৬ লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। খুন্নাইগীদমক মহাক্না পাংথোক্লম্বা অফবা থবকশিংগীদমক মহাক নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক লৈখিদবদা ৱাহৌরবা মালেমগী মীওই মিল্লিয়ন কয়াগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি”।