প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰবীণ আমোলা ড° মঞ্জুলা সুব্ৰমণিয়ামৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
01 JAN 2023 9:34PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰবীণ আমোলা ড° মঞ্জুলা সুব্ৰমণিয়ামৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰি কয়;
"প্ৰবীণ আমোলা ড° মঞ্জুলা সুব্ৰমণিয়াম জীৰ মৃত্যুত ব্যথিত হৈছো। নীতি সম্পৰ্কীয় বিষয়সমূহৰ বুজাবুজি আৰু কাৰ্য্যমুখী দৃষ্টিভংগীৰ বাবে তেওঁক বহুলভাৱে সন্মান জনোৱা হৈছিল। মই মুখ্যমন্ত্ৰী হৈ থকাৰ সময়ত তেওঁৰ সৈতে হোৱা যোগাযোগৰ কথা মনত পেলাইছো। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু বন্ধু-বান্ধৱীলৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো। ওম শান্তি।"

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of veteran bureaucrat, Dr. Manjula Subramaniam
01 JAN 2023 9:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of veteran bureaucrat, Dr. Manjula Subramaniam.
The Prime Minister tweeted;
"Anguished by the demise of veteran bureaucrat Dr. Manjula Subramaniam Ji. She was widely respected for her understanding of policy related issues and action oriented approach. I recall my interactions with her when I was CM. Condolences to her family and friends. Om Shanti."