প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অহল ওইরবা ফম্নাইবা দোক্তর মঞ্জুলা সুব্রামনিয়ম লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
01 JAN 2023 9:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অহল ওইরবা ফম্নাইবা দোক্তর মঞ্জুলা সুব্রামনিয়ম লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“অহল ওইরবা ফম্নাইবা দোক্তর মঞ্জুলা সুব্রামনিয়ম লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। থৌশিলগা মরী লৈনবা থবকশিংগী মরমদা মহাক্কী হৈশিংবা অমসুং থবক ঙম্বা অদুগীমক মহাক পাক-শান্না ইকায়খুম্নৈ। ঐনা চীফ মিনিস্তর ওইরিঙৈদা মহাক্কা উনখিবা অদু ঐ নিংশিংলি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাক্কী মরুপ-মপাংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of veteran bureaucrat, Dr. Manjula Subramaniam
01 JAN 2023 9:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of veteran bureaucrat, Dr. Manjula Subramaniam.
The Prime Minister tweeted;
"Anguished by the demise of veteran bureaucrat Dr. Manjula Subramaniam Ji. She was widely respected for her understanding of policy related issues and action oriented approach. I recall my interactions with her when I was CM. Condolences to her family and friends. Om Shanti."