প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লুইজ ইনাসিও লুলা দা সিলভানা ব্রাজিলগী রাস্ত্রপতি ওইনা ওফিস পায়খিবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
02 JAN 2023 7:22PM by PIB Imphal
লুইজ ইনাসিও লুলা দা সিলভানা ব্রাজিলগী রাস্ত্রপতি ওইনা ওফিস পায়খিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ব্রাজিল রাস্ত্রপতি ওইনা ওফিস পায়খিবদা লুইজ ইনাসিও লুলা দা সিলভা থম্মোয় শেংনা থাগৎচরি। মাইপাকপা অহুমশুবা তার্ম অমগীদমক ঐনা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজিরি অমসুং ভারত-ব্রাজিলগী অচেৎপা মরুপ-মপাং ওইবা মরী হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা মহাক্কা লোয়ন্না থবক তৌমিন্নবা থাজবা থম্লি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Luiz Inácio Lula da Silva on assuming office as the President of Brazil
02 JAN 2023 7:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Luiz Inácio Lula da Silva on assuming office as the President of Brazil.
The Prime Minister tweeted;
“Hearty congratulations to Luiz Inácio Lula da Silva on assuming office as the President of Brazil. I wish him a successful third term and look forward to working with him to strengthen India - Brazil Strategic Partnership.