প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী এন.সি দেববর্মা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
01 JAN 2023 7:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ত্রিপুরাগী মিনিস্তর অমসুং রাজনিতিগী লুচিংবা শ্রী এন.সি দেববর্মা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি:
“তুংগী মীরোলশিংনা শ্রী এন.সি দেববর্মা অসি মতম পুম্নমক্তা মীয়ামগী য়াইফনবা থবক তৌবা হোৎনবা কন্নবা লুচিংবা অমনি হায়না নিংশিংহৌরগনি। ত্রিপুরা চাউখৎনবা হৌৎনবদা মহাক্না অচৌবা থৌদাং লৌরমখি। মহাক লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু শৌগৎপশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Shri NC Debbarma
01 JAN 2023 7:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed sorrow on the death of Tripura Minister and political leader Shri NC Debbarma.
In a tweet, Shri Modi said:
"Shri NC Debbarma Ji will be remembered by the coming generations as a hardworking grassroots leader who always worked for the well-being of people. He made a rich contribution to Tripura’s progress. Pained by his demise. Condolences to his family and supporters. Om Shanti."