প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইন্দিয়া-অস্ত্রেলিয়া ইকোনোমিক কোওপরেসন এন্দ ত্রেদ এগ্রিমেন্ত(ইন্দঅস ইকতা) চৎনবা হৌখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
29 DEC 2022 6:31PM by PIB Imphal
ঙসিদগী ইন্দিয়া-অস্ত্রেলিয়া ইকোনোমিক কোওপরেসন এন্দ ত্রেদ এগ্রিমেন্ত(ইন্দঅস ইকতা) চৎনবা হৌখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।শ্রী মোদীনা হায়খি মসি ঐখোয়গী অচেৎপা মরুপ-মপাং ওইবা মরীগী পুৱারিগী মরুওইবা তাঙ্কক অমনি।
অস্ত্রেলিয়াগী প্রধান মন্ত্রী, এন্থোনি অলবানিসকী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রী মোদীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ঙসিদগী ইন্দঅস ইকতা চৎনবা হৌবদা হরাওই। মসি ঐখোয়গী অচেৎপা মরুপ-মপাং ওইবা মরীগী পুৱারিগী মরুওইবা তাঙ্কক অমনি। মসিনা ঐখোয়গী ললোন-ইতিক অমসুং শেন-থুমগী মরীশিংগী খুদোংচাবা কয়া হেন্না ফগৎহল্লগনি। অদোম ভারত্তা লাকপদা তরাম্না ওক্নবা থৌরাং তৌরি।@AlboMP”

Prime Minister's Office
PM expresses happiness as India-Australia Economic Cooperation and Trade Agreement (IndAus ECTA) comes into force
29 DEC 2022 6:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness as India-Australia Economic Cooperation and Trade Agreement (IndAus ECTA) comes into force today. Shri Modi said that it is a watershed moment for our Comprehensive Strategic Partnership.
In response to a tweet by Australian Prime Minister, Anthony Albanese, PM Modi tweeted;
"Glad that IndAus ECTA is entering into force today. It is a watershed moment for our Comprehensive Strategic Partnership. It will unlock the enormous potential of our trade and economic ties and boost businesses on both sides. Look forward to welcoming you in India soon. @AlboMP"