প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শক্নাইরবা ইকনমিস্ত অমদি হান্নগী কেন্দ্র মন্ত্রী প্রোফেসর ৱাই.কে. অলঘনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
06 DEC 2022 8:26PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা ইকনমিস্ত অমদি হান্নগী কেন্দ্র মন্ত্রী প্রোফেসর ৱাই.কে. অলঘনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“প্রোফেদর ৱাই.কে. অলঘ মীয়ামগী য়াইফ-থৌরাংগী তোঙান তোঙানবা মশকশিংদা, মরুওইনা খুঙ্গঙ চাওখৎহনবা, অকোয়বগী ফীভম অমদি শেন্মিৎলোনগী ফীভম ফগৎহনবদা পুক্নিং লুপচরম্বা মশক নাইবা স্কোলর অমা ওইরম্মী‍। মহাক্না লৈখিদবসিনা ঐবু ৱাহল্লে‍। ঐখোয়না শানখিবা ৱারী ৱাতায়শিং ঐনা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি‍। মহাক্কী ইমুং মনুং অমদি মরুপ মপাংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি‍। ওম সান্তী‍।”

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of noted economist and former Union minister professor YK Alagh
06 DEC 2022 8:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of noted economist and former Union minister professor YK Alagh.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Professor YK Alagh was a distinguished scholar who was passionate about various aspects of public policy, particularly rural development, the environment and economics. Pained by his demise. I will cherish our interactions. My thoughts are with his family and friends. Om Shanti."