প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী অতল বিহারী বাজপায়গী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
25 DEC 2022 8:47AM by PIB Imphal
হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী অতল বিহারী বাজপায়গী মপোক নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। শ্রী মোদীনা অতল বিহারী বাজপায়গী মতাংদা মহাক্কী পুক্নিংগী ৱারোলশিংশু ফোঙদোকখি।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মহাক্কী মপোক নুমিত্তা অতলজিগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎলি। মহাক্না ভারতকীদমক পাংথোক্লম্বা থবকশিং কাউবা ঙম্লরোই। মহাক্কী লুচিংবগী গুন অমসুং অশানবা মীৎয়েংনা মীওই মিল্লিয়ন কয়া থৌনা হাপখি”।

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Shri Atal Bihari Vajpayee on his Jayanti
25 DEC 2022 8:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to the former Prime Minister, Shri Atal Bihari Vajpayee on his Jayanti. Shri Modi also shared his thoughts on Atal Bihari Vajpayee.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Tributes to Atal Ji on his Jayanti. His contribution to India is indelible. His leadership and vision motivate millions of people."