প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শক্নাইরবা গমক এক্সপোনেন্ত অমসুং পদ্ম শ্রী ঐচ.আর কেশবা মুর্তি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
21 DEC 2022 11:05PM by PIB Imphal
শক্নাইরবা গমক এক্সপোনেন্ত অমসুং পদ্ম শ্রী ঐচ.আর কেশবা মুর্তি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“গমক মীয়াম্না পাম্নবা অমসুং কর্নাতকাগী তোমথিন ঙানবা কলচর উৎনবা মহাক্না হোৎনরম্বা থবকশিংগীদমক ঐখোয়না মতম পুম্নমক্তা শ্রী ঐচ.আর কেশবা মুর্তি নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্না মহৈরোয় কয়া লমজিং-লমতাক্লম্বা অসিগীদমশু মহাক নিংশিংলগনি। মহাক লৈখিদবা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাক নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of renowned Gamaka exponent and Padma Shri awardee, H.R Keshava Murthy
21 DEC 2022 11:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of renowned Gamaka exponent and Padma Shri awardee, H.R Keshava Murthy.
The Prime Minister tweeted;
"We will always remember Shri H.R. Keshava Murthy for his efforts to popurlarise Gamaka and celebrate the unique culture of Karnataka. He will also be remembered for his inspiring mentorship to many students. Pained by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."