Prime Minister's Office
PM and other leaders attend lunch in Parliament where millet dishes were served
20 DEC 2022 6:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi along with other leaders attended a lunch in Parliament where millet dishes were served as India prepares to mark 2023 as the International Year of Millets.
In a tweet, the Prime Minister said;
"As we prepare to mark 2023 as the International Year of Millets, attended a sumptuous lunch in Parliament where millet dishes were served. Good to see participation from across party lines."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী অমসুং অতোপ্পা লুচিংবশিংনা পর্লিয়ামেন্ততা মিল্লেৎকী মথেলশিংগী চাক্লেন চাখ্রে
20 DEC 2022 6:04PM by PIB Imphal
লাক্লিবা চহি ২০২৩ অসি মালেমগী মিল্লেৎশিংগী চহি হায়না ভারতনা থৌরমশিং পাংথোক্নবা থৌরাং তৌবা ওইনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং অতোপ্পা লুচিংবশিংনা পর্লিয়ামেন্ততা মিল্লেৎকী মথেলশিংগী চাক্লেন অমা চাখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“লাক্লিবা চহি ২০২৩ অসি মালেমগী মিল্লেৎশিংগী চহি হায়না থৌরমশিং পাংথোক্নবা ঐখোয়না থৌরাং তৌবা ওইনা, মিল্লেৎকী মথেলশিংগী হাউরবা চাক্লেন অমা পর্লিয়ামেন্ততা চাখ্রে।দল খুদিংমক্কী লুচিংবশিং শরুক য়াবা উবদা নুংঙাই”।