প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাজস্থানৰ যোধপুৰত সংঘটিত মৰ্মান্তিক চিলিণ্ডাৰ বিস্ফোৰণৰ পিছত পিএমএনআৰএফৰপৰা এক্স-গ্ৰেচিয়া ঘোষণা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
16 DEC 2022 6:11PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰাজস্থানৰ যোধপুৰত সংঘটিত মৰ্মান্তিক চিলিণ্ডাৰ বিস্ফোৰণত নিহত প্ৰতিগৰাকীৰ নিকট আত্মীয়লৈ পিএমএনআৰএফৰপৰা ২ লাখ টকা আৰু আহতসকললৈ ৫০,০০০ টকাৰ এক্স-গ্ৰেচিয়া ঘোষণা কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্য্যালয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
“প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰাজস্থানৰ যোধপুৰত সংঘটিত মৰ্মান্তিক চিলিণ্ডাৰ বিস্ফোৰণত নিহত প্ৰতিগৰাকীৰ নিকট আত্মীয়লৈ পিএমএনআৰএফৰপৰা ২ লাখ টকাৰ এক্স-গ্ৰেচিয়া ঘোষণা কৰিছে। আহতসকললৈ ৫০,০০০ টকাকৈ আগবঢ়োৱা হ’ব।”

Prime Minister's Office
PM announces ex-gratia from PMNRF after tragic cylinder mishap in Jodhpur, Rajasthan
16 DEC 2022 6:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has announced ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF to be given to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured in the tragic cylinder mishap in Jodhpur, Rajasthan.
The Prime Minister’s Office tweeted;
“PM Narendra Modi has announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased in the tragic cylinder mishap in Jodhpur, Rajasthan. The injured would be given Rs. 50,000 each.”