প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রাজস্থানগী জোধপুরদা লাইবক থিরবা সিলিন্দরগী খুদোংথিবা থৌদোক থোকখ্রবা মতুংদা প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
16 DEC 2022 6:11PM by PIB Imphal
রাজস্থানগী জোধপুরদা সিলিন্দরগী খুদোংথিবা থোকখ্রবা মতুংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পি.এম.এন.আর.এফতগী লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী নক্নবা মীওইশিংদা লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমসুং শোক্লবশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পীরগনি হায়না লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“ রাজস্থানগী জোধপুরদা থোকখিবা লাইবক থিবা সিলিন্দরগী খুদোংথিবা থৌদোক অদুদা লৈখিদ্রবশিংগী নক্নবা মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি। অশোকপা অমমমদা লুপা লিশিং ৫০ পীরগনি”।

Prime Minister's Office
PM announces ex-gratia from PMNRF after tragic cylinder mishap in Jodhpur, Rajasthan
16 DEC 2022 6:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has announced ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF to be given to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured in the tragic cylinder mishap in Jodhpur, Rajasthan.
The Prime Minister’s Office tweeted;
“PM Narendra Modi has announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased in the tragic cylinder mishap in Jodhpur, Rajasthan. The injured would be given Rs. 50,000 each.”