ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ନାଏକ (ଅବସରପ୍ରାପ୍ତ) ଭୈରୋଁ ସିଂହଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ଶୋକ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
19 DEC 2022 4:48PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ନାଏକ (ଅବସରପ୍ରାପ୍ତ) ଭୈରୋଁ ସିଂହଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ଗଭୀର ଶୋକ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ନାଏକ (ଅବସରପ୍ରାପ୍ତ) ଭୈରୋଁ ସିଂହ ଜୀଙ୍କୁ ଆମ ଦେଶର ସେବା ପାଇଁ ସ୍ମରଣ କରାଯିବ । ସେ ଆମ ଦେଶର ଇତିହାସର ଏକ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ସମୟରେ ବହୁତ ସାହସ ଦେଖାଇଥିଲେ । ତାଙ୍କର ଦେହାନ୍ତ ହେତୁ ଦୁଃଖିତ । ମୋର ଏହି ଚିନ୍ତାଧାରା ତାଙ୍କ ପରିବାର ସହିତ ଅଛି । ଓମ୍ ଶାନ୍ତି ।”

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Naik (Retd) Bhairon Singh
19 DEC 2022 4:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of Naik (Retd) Bhairon Singh.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Naik (Retd) Bhairon Singh Ji will be remembered for his service to our nation. He showed great courage at a crucial point in our nation's history. Saddened by his passing away. My thoughts are with his family in this hour of sadness. Om Shanti."