Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Naik (Retd) Bhairon Singh
19 DEC 2022 4:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of Naik (Retd) Bhairon Singh.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Naik (Retd) Bhairon Singh Ji will be remembered for his service to our nation. He showed great courage at a crucial point in our nation's history. Saddened by his passing away. My thoughts are with his family in this hour of sadness. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নাইক(থবক্তগী পোথারবা) ভাইরোন সিংহ লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
19 DEC 2022 4:48PM by PIB Imphal
নাইক(থবক্তগী পোথারবা) ভাইরোন সিংহ লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক মহাক্না পাংথোক্লম্বা থবকশিংগীদমক নাইক(থবক্তগী পোথারবা) ভাইরোন সিংহ নিংশিংহৌরগনি। ঐখোয়গী লৈবাক্কী পুৱারিগী অরুবা তাঙ্কক অমদা মহাক্না অকনবা থৌনা উৎখি। মহাক লৈখিদবদা থম্মোয় শোকহল্লে। অসিগুম্বা অৱাবা তানফম অসিদা মহাক্কী ইমু-মনুংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।