প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বিজয় দিবস লাকপদা আর্মি হাউসতা পাংথোকপা তরাম্না ওকপা থৌরমদা প্রধান মন্ত্রী শরুক য়াখ্রে
15 DEC 2022 8:12PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বিজয় দিবস লাকপদা আর্মি হাউসতা পাংথোকপা তরাম্না ওকপগী থৌরম শরুক য়াখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি:
“বিজয় দিবস লাকপদা, আর্মি হাউসতা পাংথোকপা তরাম্না ওকপা থৌরম শরুক য়াখি। ১৯১৭গী লান মাইপাকপা ঙমখিবা ঐখোয়গী আর্মদ ফোর্সশিংগী থৌনা ভারতনা কৈদৌঙৈদা কাউবা ঙম্লোই”।

Prime Minister's Office
PM attends ‘At Home' reception at Army House on the eve of Vijay Diwas
15 DEC 2022 8:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today attended ‘At Home' reception at Army House on the eve of Vijay Diwas.
The Prime Minister tweeted:
“On the eve of Vijay Diwas, attended the 'At Home' reception at Army House. India will never forget the valour of our Armed Forces that led to the win in the 1971 war.”