Prime Minister's Office
It makes every Indian proud to see the bust of Mahatma Gandhi at the UN HQ: PM
15 DEC 2022 8:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that it makes every Indian proud to see the bust of Mahatma Gandhi at the United Nations HeadQuarter.
In response to a tweet by Secretary-General of the United Nations, António Guterres, the Prime Minister said;
"It makes every Indian proud to see the bust of Mahatma Gandhi at the @UN HQ. May the Gandhian thoughts and ideals make our planet more prosperous and further sustainable development."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.এন হেদক্বার্তরদা মহাত্মা গান্ধীগী মীতম উবদা ভারমচা খুদিংমক চাউথোকচবা ফাউহল্লে: প্রধান মন্ত্রী
15 DEC 2022 8:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি য়ু.এন হেদক্বার্তরদা মহাত্মা গান্ধীগী মীতম উবদা ভারমচা খুদিংমক চাউথোকচবা ফাউহল্লে।
য়ুনাইতেদ নেসন্সকী সেক্রেতরি-জেনেরেল এন্তোনিও গুতেরেসকী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মহাত্মা গান্ধীগী মীতম @UN HQদা উবদা মসিনা ভারতমচা খুদিংমক চাউথোকচবা ফাউহল্লে। গান্ধীগী ৱাখল্লোনশিং অমসুং অচুম্বা ফিদমশিংনা ঐখোয়গী গ্রহ অসি হেন্না নুংঙাই-য়াইফবা অমসুং মখা তানা অকোয়বগী ফিবম শোকহন্দনা চাউখৎপা ওইহল্লসি”।