প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী গুরু তেগ বহাদুরজিনা থৱায় কৎখিবা নুমিৎতা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
28 NOV 2022 11:34AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী গুরু তেগ বহাদুরজিনা থৱায় কৎখিবা নুমিৎতা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ মহাক্না থৱায় কৎখিবা নুমিৎতা ঐনা শ্রী গুরু তেগ বহাদুরজিগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎলি। মহাক্কী থৌনা অমসুং মহাক্কী ফিদমশিং অমসুং অচুম্বা ৱাখল্লোনশিংদা থমখিবা অচেৎপা থাজবশিং অদুগীদমক মহাক মীওই খুদিংমক্না নুংশিখি। মহাক অরানবা তৌবশিং অমসুং অরানবদা কোক নোল্লু হায়বা য়াখিদে। মহাক্কী পাউতাকশিংনা মখা তানা ঐখোয় পুক্নিং থৌগৎলি”।

Prime Minister's Office
PM pays homage to Sri Guru Teg Bahadur Ji on his martyrdom day
28 NOV 2022 11:34AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Sri Guru Teg Bahadur Ji on his martyrdom day.
The Prime Minister tweeted;
"I pay homage to Sri Guru Teg Bahadur Ji on the day of his martyrdom. He is universally admired for his courage and unwavering commitment to his principles as well as ideals. He refused to bow to tyranny and injustice. His teachings continue to motivate us."