প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বালীদা জি-২০ সম্মিৎ পাঙথোক্লিঙৈ মনুংদা য়ুনাইতেদ কিংদমগী প্রধান মন্ত্রীগা উনবা
16 NOV 2022 3:47PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি বালীগী জি-২০ সম্মিৎ পাঙথোক্লিঙৈ মনুংদা য়ুনাইতেদ কিংদমগী প্রধান মন্ত্রী, রাইৎ ওনরেবল ঋশি সুনক্কা উনখ্রে।
লুচিংবা অনিমক্কী মরক্তা মসিনা অহানবা মীফম ওইখি। প্রধান মন্ত্রী সুনক্না ওফিসকী থৌ পুবা হৌবদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইবা ফোঙদোকখি।
লুচিংবা অনিনা মখল কয়া কোনশিল্লিবা ইন্দিয়া-য়ু.কে. কমপ্রিহেন্সিব স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপকী ফীভম অমসুং তুংলমচৎকী মরীশিংগীদমক রোদমেপ ২০৩০দা খোঙজেল য়াংশিল্লিবা অদুদা অপেনবা ফোঙদোকখি। লুচিংবা অনিশিংনা জি-২০ অমসুং কম্মনৱেল্থ য়াওনা বাইলেতরেল অমসুং মলতিলেতরেল ফোরমশিংদা পুন্না থবক তৌবগী মরু ওইবা অদু ফোঙদোকখি।
ত্রেদ, মোবিলিতী, দিফেন্স অমসুং সেক্যুরিতীগুম্বা কোল্লাবোরেসনগী মরু ওইবা সেক্তরশিংগী মতাংদা খন্নখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister's meeting with the Prime Minister of the United Kingdom on the sidelines of G-20 Summit in Bali
16 NOV 2022 3:47PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Rt. Hon. Rishi Sunak, Prime Minister of the United Kingdom on the sidelines of the G-20 Summit in Bali today.
This was the first meeting between the two leaders. Prime Minister congratulated Prime Minister Sunak on assuming office.
The two leaders expressed satisfaction at the state of the wide-ranging India-UK Comprehensive Strategic Partnership and progress on the Roadmap 2030 for Future Relations. The two leaders appreciated the importance of working together in bilateral and multilateral forums including G20 and the Commonwealth.
Discussions touched upon important sectors of collaboration such as trade, mobility, defence and security.