প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আচাৰ্য কৃপালানীৰ জন্মজয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপনপ্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
11 NOV 2022 9:58AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আচাৰ্য কৃপালানীৰ জন্মজয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে।
তেওঁৰ এটা টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"আচাৰ্য কৃপালানীৰ জন্ম জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি। আমাৰ স্বাধীনতা সংগ্ৰামত তেওঁৰ অতুলনীয় অৱদানৰ বাবে তেওঁক ব্যাপকভাৱে সন্মান কৰা হয়। তেওঁ এজন সাংসদ হিচাপে নিজৰ এক শক্তিশালী পৰিচয় প্ৰস্তুত কৰিছিল। শিক্ষা আৰু সমাজ সেৱাৰ প্ৰতি সমৰ্পণৰ ক্ষেত্ৰততেওঁৰ অৱদানো লক্ষণীয়।"

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Acharya Kripalani on his Jayanti
11 NOV 2022 9:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Acharya Kripalani on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Tributes to Acharya Kripalani on his Jayanti. He is widely respected for his contribution to our freedom struggle. He made a strong mark as a Parliamentarian. His contribution to education and passion towards social service are also noteworthy."