প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অচার্য়া কৃপালানীগী মপোক কুমওন্দা মহাক্কী মফমদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে
11 NOV 2022 9:58AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অচার্য়া কৃপালানীগী মপোক কুমওন্দা মহাক্কী মফমদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খি:
“অচার্য়া কৃপালানীগী মপোক কুমওন অসিদা মহাক্কী মফমদা ইকায় খুম্নজরি। মহাক্না ঐখোয়গী নীংতম-ইহৌদা তেংবাংলম্বগীদমক্তা মহাকপু মীয়াম্না ইকায় খুম্নরি। মহাক্না মশক নাইবা পার্লিয়ামেন্তরিয়ন অমা ওইরমখি। মহাক্না এজুকেসন্দা তেংবাংলম্বা অমসুং মীয়ামগী সেবাদা থৱাই য়াওরম্বশিংদি কাওবা য়াররোই”।

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Acharya Kripalani on his Jayanti
11 NOV 2022 9:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Acharya Kripalani on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Tributes to Acharya Kripalani on his Jayanti. He is widely respected for his contribution to our freedom struggle. He made a strong mark as a Parliamentarian. His contribution to education and passion towards social service are also noteworthy."